Zeg nooit zomaar ‘airco’ tegen klimatisatie van de nieuwe generatie

Natuurlijk vind jij het fijn om in een comfortabele temperatuur te leven en te werken. Lekker warm in huis of in je zaak wanneer het buiten vriest, en net heerlijk fris op hete zomerdagen, dat is wat je het liefste wil. En gelijk heb je! Thermisch comfort is goed voor je gezondheid en je algemeen welzijn.

Daarom droom je misschien wel van een airconditioner, om je huis of werkruimte af te koelen bij hoge buitentemperaturen. Wat houdt je tegen om er een aan te schaffen? Had je er slechte ervaringen mee op vakantie, zoals lawaai ’s nachts of een onaangenaam tochtgevoel? Zag je alleen maar smakeloze modellen? Of denk je dat een airco veel energie verbruikt?

Sta ons dan toe om jou de stijlvolle Nagano-aircoheater  van Atlantic voor te stellen. Deze oplossing biedt jou afkoeling op warme dagen, maar is zóveel meer dan airconditioning alleen. Comfortabel, stil, energiezuinig en milieuvriendelijk biedt hij jou koeling én verwarming het hele jaar door. Daarom omschrijven wij de Nagano als ‘klimatisatie van de nieuwste generatie.’

Waarom een Atlantic-aircoheater?

Nagano-aircoheaters zijn mooi vormgegeven lucht/luchtwarmtepompen waarmee je slim kan koelen en verwarmen.

Ze bestaan in verschillende modellen, allemaal met een uiterst stille werking en energielabels tot A+++. Dankzij hun Invertertechnologie passen ze het vermogen aan in functie van de reële noden, waardoor de energieconsumptie beter kan worden beheerd.

Om te verwarmen, gebruiken ze ¼ stroom en ¾ gratis omgevingsenergie, da’s 75% minder energie dan traditionele verwarmingssystemen op elektriciteit, stookolie of gas.

Koelen doen ze voor 2 euro per vierkante meter per jaar*, dat komt overeen met zo’n 40 euro voor een doorsnee kamer.

De Nagano koelt én verwarmt niet alleen bijzonder efficiënt maar ook heel aangenaam, met de ECOPILOT aanwezigheidsdetectie voor een perfect gerichte luchtstroom, extra luchtzuivering en comfortmodi zoals de Sleep Mode. Met de Smart Clima optie en Smart Clima App kan je de gewenste temperatuur zelfs vanop afstand instellen.

Klik hier om meer te weten te komen over wat de Atlantic-aircoheaters zo bijzonder maakt

Met Atlantic kies je voor klimatisatie van de nieuwe generatie

Groupe Atlantic is een gevestigde waarde met een wereldwijde aanwezigheid en expertise op het vlak van aircoheaters. Bij Groupe Atlantic hebben we een uitgebreid gamma betrouwbare wand- en vloermodellen, van 2.000 tot 7.000 watt, allemaal met een uitstekende prijskwaliteitverhouding.

Welke Atlantic-aircoheater kiezen? Ontdek het hier

Naast de beste prijs en de beste aircoheater voor jouw situatie krijg je bij Groupe Atlantic ook de beste service, en kan je rekenen op een vakkundige plaatsing en een nauwkeurige opvolging van je installatie.

Op zoek naar een installateur of vrijblijvend prijsvoorstel?

Interesse? Vraag vrijblijvend een plaatsbezoek aan

* Enkel voor koeling, gedurende +/- 40 dagen per jaar. Aan de huidige energieprijzen 04/2022.