Wandmodel of vloermodel?

De Nagano-aircoheaters bestaan als wandmodel en vloermodel. Het vloermodel is niet te verwarren met een mobiele airco. Die kan enkel koelen en voert de warmte af naar buiten via een slang door een gat in de muur, een buitendeur of een raam. Een mobiele airco maakt bovendien veel geluid, verbruikt veel energie en heeft een laag koelvermogen. Iets helemaal anders dus dan een stille, energiezuinige en straffe aircoheater voor koeling en verwarming.

Wandmodel

Het wandmodel zal je het bekendste voorkomen. Het is het populairste type binnenunit

De Nagano-wandmodellen zijn buitengewoon esthetisch. Met hun mat witte cover, mooi afgeronde hoeken en uniek, perfect design gaan ze naadloos op in jouw interieur.

Een aircoheater hoog aan de wand zorgt geruisloos voor snelle koeling of verwarming van de ruimte. Je kan de richting van de luchtstroom gemakkelijk regelen, zodat je er zelf voor kan kiezen om al dan niet een warme of koele bries te voelen.

Het wandmodel wordt vooral aangeraden voor in je woonkamer, keuken, slaapkamers en bureau.

Vloermodel

Een vloermodel is interessant in kamers met schuine plafonds of lage muren, zoals veranda’s en zolderkamers.

Het Nagano-vloermodel is het meest compacte op de markt. Het vindt overal een plaatsje: in een nis, onder een raam of vensterbank of in een inham. Dat is bijzonder handig als er weinig ruimte beschikbaar is.

Doordat deze aircoheater de warme lucht over de vloer blaast, biedt hij jou een zeer hoog verwarmingscomfort met een laag energieverbruik. In koelmodus blaast hij de lucht naar het plafond, vanwaar de koelte zachtjes naar beneden valt en de hele ruimte comfortabel verfrist.