Waar geniet je van een aircoheater?

Met aircoheaters kan je jouw hele woning, appartement of handelszaak energiezuinig verwarmen en koelen. Of je kan ze inzetten in bepaalde ruimtes. Als moderne klimatisatie-oplossing biedt de aircoheater specifieke comfortvoordelen in elke situatie.

Wonen

Is het verwarmingssysteem in je woning aan vervanging toe of verbruikt het te veel dure energie? Of wil je jouw groene stroomoverschotten efficiënt benutten? Plaats dan aircoheaters als centraal verwarmingssysteem. Dat kan eenvoudig, zonder breekwerk. Ze bezorgen je heerlijke warmte in het stookseizoen, én het genot van een zalig frisse woning ’s zomers.

Je kan ook aircoheaters plaatsen enkel in bepaalde ruimtes bij een bestaand verwarmingssysteem, voor extra comfort in je huis. Zo geniet je bijvoorbeeld meer van je veranda als een aircoheater er de kilte verjaagt en hitte voorkomt. In het salon en de studeerkamer brengt de aircoheater aanvullende warmte zonder dat je centrale verwarming (harder) moet draaien. Bovendien biedt hij ook daar het comfort van aangename koelte op warme zomerdagen. Ook in de slaapkamer is dat een troef die jou een optimale nachtrust schenkt.

In appartementsgebouwen zijn aircoheaters mogelijk als collectief klimatisatiesysteem. Zo’n grote installatie bestaat uit een centrale buitenunit en afzonderlijke binnenunits per wooneenheid. Is er een ander centraal verwarmingssysteem in het gebouw, dan kan je een aircoheater in jouw appartement plaatsen voor meer comfort, als de vereniging van mede-eigenaars dat oké vindt.

Werken

Wie af en toe thuis werkt, verlangt weleens naar het comfort van de moderne klimatisatie op kantoor. Met een aircoheater zal je dat niet meer missen. Hij verwarmt en koelt jouw home office even comfortabel als het meest moderne bedrijfskantoor.

Als zelfstandige houd je jouw werk-, ontvangst- of winkelruimte het hele jaar door op een aangename temperatuur met een aircoheater. Zo ben je zomer en winter even productief in je zaak, en komen je klanten altijd graag bij je langs.

Heb je een groot kantoorgebouw met een serverlokaal? Een aircoheater garandeert er de goede werking van je computers.