Wat is invertertechnologie?

Het belangrijkste onderdeel van een aircoheater is de compressor. Die wekt de gewenste warmte en koelte op. Er bestaan verschillende soorten compressoren. De Nagano-aircoheater-compressor is uitgerust met invertertechnologie.

Een aircoheater met invertertechnologie werkt volgens jouw wensen: hij stemt zijn toerental continu en efficiënt af op de hoeveelheid verwarming of koeling die jij vraagt. Toestellen met een ander type compressor draaien meteen op volle kracht van zodra jij de minste warmte of koelte vraagt, en stoppen abrupt als de gewenste temperatuur is bereikt.

Jouw voordelen met invertertechnologie

Kostenbesparing

Om het in autotermen uit te drukken, moet een inverter compressor minder vaak starten en minder hard optrekken dan andere. Daardoor zijn aircoheaters met invertertechnologie energiezuiniger en hebben ze een langere levensduur. Deze technologie voorkomt hoge verbruikspieken, wat met het capaciteitstarief voordelig is voor je energiefactuur.

Tochtvrij en fluisterstil

De inverter compressor zit in de buitenunit. Dankzij de lage toerentallen maakt hij nauwelijks geluid. Best aangenaam voor jezelf én voor de buren. Klimatisatie met andere types compressoren brengt ongezonde temperatuurschommelingen en onaangename luchtverplaatsing met zich mee. Dat is niet het geval bij inverter aircoheaters. Zij koelen en verwarmen jouw woning zonder tochtgevoel.

Altijd jouw gezonde comforttemperatuur

Met invertertechnologie is je ruimte dubbel zo snel verwarmd of afgekoeld. De inverter aircoheater houdt de temperatuur automatisch en gelijkmatig op peil, zonder dat jij ernaar moet omkijken. Zo geniet jij in elk seizoen dag en nacht van een comfortabele en gezonde binnentemperatuur.